Fundaţia pentru formare profesională şi învăţământ preuniversitar Viitor

Noutati


Stimati clienti,

Va aducem la cunostinta ca F U N D A T İ A   F.P.I.P. –  V İ İ T O R BRASOV a devenit CENTRU DE EVALUARE A COMPETENTELOR PROFESIONALE!!!

Suntem AUTORIZATI sa evaluam urmatoarele ocupatii:

- AGENT DE SECURITATE;

- BUCATAR;

- BARMAN;

- OSPATAR (CHELNER);

- LUCRATOR IN COMERT;

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel. 0751.272.222

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Invitatie participare

F U N D A T İ A   P E N T R U    F O R M A R E   P R O F E S İ O N A L Ă  Ş İ   Ĩ N V Ă Ţ Ă M Â N T     P R E U N İ V E R S İ T A R – V İ İ T O R BRASOV anunta initierea procedurii de selectie a specialistilor (formatorilor) în vederea organizării şi desfăşurării programelor de formare profesională a cursurilor de specialitate avizate de ANRE, pentru  persoanele fizice care desfăşoară activitaţi în sectorul gazelor naturale în conformitate cu  Ordinul preşedintelui A.N.R.E. nr.83/10.09.2014.

In acest sens, va adresam invitatia de a participa la concursul pentru ocuparea postului de formator  in vederea organizarii programelor:

1.Curs pregatire teoretica in vederea sustinerii examenului  ANRE 30 H -OCTOMBRIE 2015

2.Curs pregatire teoretica in vederea prelungirii valabilitatii legitimatiei  ANRE  20 H- OCTOMBRIE 2015

3.Curs de specialitate pentru persoanele fizice care desfasoara activitati de verificare a proiectelor sau de expertiza tehnica in domeniul gazelor naturale- NOIEMBRIE 2015 

Data limita de depunere a dosarelor – 10.10.2015.

Detaliile referitoare la procedura de selectie pot fi vizulizate in documentul atasat mai jos. 

Documentele solicitate vor fi trimise impreuna cu fisa de evaluare depunere dosar. 

Procedura de evaluare şi selecţie prevede analiza documentelor transmise şi în funcţie de relevanţa acestora, candidaţii pot fi selectaţi direct sau pot fi invitaţi la un interviu. Rezultatele finale ale selecţiei vor fi transmise direct candidaţilor selectaţi, aceştia fiind informaţi ulterior cu privire la procedura de includere în baza de date.

Documentele  necesare  pentru  participarea  la  selecţie  vor  fi  transmise  prin  e-mail  la  adresa office@calificat.ro

 PROCEDURA DE SELECTIE A SPECIALISTILOR CARE ASIGURA PREDAREA CURSURILOR

 FISA EVALUARE DEPUNERE DOSAR

 

 ...........................................................................

Invitatie participare 

F U N D A T İ A   P E N T R U &nbs

Detalii

Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor - cursuri calificare in Brasov

Scoala de Maistri si Tehnicieni FPIP organizeaza cursuri acreditate de ministerul muncii impreuna cu ministerul educatiei, recunoscute national si international. Cursurile se desfasoara la sediile noastre din Brasov, Cluj, Sibiu.

Categorii cursuri de calificare

Scoala de Maistri si Tehnicieni FPIP va ofera cursuri de formare profesionala autorizate, initiere, perfectionare, specializare, calificare. Programele se pot desfasura prin cai diverse (in clasa, la distanta, prin corespodenta, on-line) cursuri contabil, tehnician, maistru, instalator, inspector resurse umane, electrician, manager de proiect sau chiar cursuri de stilist , design interior, limbi straine. Te sustinem in procesul de 1234formare profesionala continua prin intermediul cursurilor de calificare profesionale organizate. Vei obtine certificat de calificare sau certificat de absolvire la sfarsitul fiecarui program ales care sa te ajute in cariera. Astfel poti urma orice curs in varianta non-formala (on-line, prin corespondenta, la distanta) cu cheltuieli minime, finalizat cu Certificat de absolvire al Scolii de Maistri si Tehnicieni FPIP. Acest lucru te va ajuta sa te decizi daca urmezi sau nu cursul autorizat ’’in clasa’’si sa obtii un Certificat de Calificare, situatie in care cheltuielile tale cu cursul non-formal iti vor fi decontate din costul cursului autorizat.

Informatii utile

Pentru mai multe informatii acceseaza paginile noastre cu Intrebari si Raspunsuri si Clasificarea ocupatiilor din Romania pentru a te ajuta in alegerea cursurilor de formare profesionale potrivite.

© 2011 FPIP | Web design: StudioWEBER