Cursuri specialitate

Înapoi la listă

MANAGEMENTUL ACTIVITĂȚII ECHIPELOR / Training față în față/on-line

MANAGEMENTUL ACTIVITĂȚII ECHIPELOR / Training față în față/on-line
Denumire program Categorie Cod C.O.R./N.C. Durată Nivel minim de studii pentru accesul la program Autorizat
MANAGEMENTUL ACTIVITĂȚII ECHIPELOR Cursuri specialitate 2 zile

În lumea afacerilor de astăzi, succesul unei companii este strâns legată de performanța și coeziunea echipei de lucru. Pentru a atinge aceste obiective, nu există o soluție mai eficientă decât investiția în dezvoltarea abilităților de management ale echipei tale.

Ca manageri sau viitori manageri, suntem cu toții în căutarea soluțiilor care ne permit să avem control asupra timpului nostru, să luăm decizii inspirate și să obținem rezultate excelente de la echipa noastră. Alege acest curs de Management ca suport important pentru atingerea acestor obiective.

 DURATĂ & MOD DESFĂȘURARE

Training-ul se desfășoara pe o perioada de 2 zile, față în față sau ON-LINE.

 DESCRIERE

MANAGEMENTUL ACTIVITĂȚII ECHIPELOR este un curs practic organizat pe o perioadă de 2 zile la cererea companiilor.

În atelierele cursului se exersează bune practici, metode, instrumente și tehnici de management operațional, utile managerilor de echipe în activitatea acestora.

Cursul se distinge prin natura sa eminamente interactivă, includând jocuri de rol, studii de caz, exerciții practice și activități dialogate, toate desfășurate în contextul scenariilor din sala.

 CUI SE ADRESEAZĂ

Cursul se adresează managerilor de linie și de mijloc, indiferent de nivelul lor de experiență - fie că sunt practicieni cu o experiență solidă sau juniori în căutarea dezvoltării competențelor. Aceștia provin dintr-o gamă variată de domenii, inclusiv producție, logistică, marketing, vânzări, juridic, achiziții și altele.

 OBIECTIVE

La finalul cursului, participanții vor fi capabili să:

Dezvolte și ajusteze propriul stil de conducere în funcție de etapa de dezvoltare a fiecărui angajat.

Utilizeze cele cinci funcții fundamentale ale managementului proactiv al activităților oamenilor: planificare, organizare, gestionarea resurselor umane, conducere și coordonare, control și evaluarea activității și a rezultatelor.

Identifice și implementeze indicatorii de performanță, adaptându-i fiecărui angajat, cu o perspectivă "de sus în jos".

Construiască analize SWOT, apoi obiective SMART, metode și planuri de acțiune la nivel individual și de echipă.

Aplice principii de management proactiv în antrenarea echipei, evidențiind cum calitățile individuale contribuie la performanță.

Aplice instrumentul de feedback profesional AAR (After Action Review).

Utilizeze instrumentul de management proactiv (planificare, organizare, conducere, evaluare): DLI/DPI - Discuția Lunară/Periodică Individuală.

Delege activitățile folosind metoda ABC pentru a motiva corect, prin comunicare asumată.

Aplice metode eficiente de planificare și organizare a priorităților, susținând ședințe eficace de comunicare.

 STRUCTURA

Activitatea

 

9:00- 16:00

Metoda

Observații

Prezentarea participanților

15

Joc pe perechi 

Obiectivul: cunoaşterea rapidă a participanţilor la curs, cu valori personale

"Network" - Icebreaker  

Comunicare

În echipă

10

Icebreaker

Cursanţii vor desfăşura o activitate cu scopul de a intra în zona de confort, pentru o participare activă

Agenda cursului   

5

Prezentare                   

Se enunţă scopul, obiectivele şi se stabilesc reguli, timpi, concurs

Funcțiile de management proactiv

40

Atelier recapitulativ

Brainstorming cu elemente de management proactiv și leadership, conducere incluse. Planificare, Organziare, Management Resurse Umane, Conducere & Coordonare, Control & Evaluarea activității și a rezultatelor, pentru Performnță.

Pauza 1

15

 

 

Adaptarea stilului de conducere la etapa de dezvoltare a angajatului

90

Atelier – activitate experienţială

Participanţii vor parcurge un atelier de identificare a stilului managerial de conducere a angajaţilor, în funcţie de abilităţi, cunoștințe, atitudine şi vechimea în organizaţie. La final, vor consolida bune practici de lucru, diferite cu fiecare angajat în parte. Patru stiluri, patru strategii. Vor ști ce să facă, cum să procedeze cu fiecare angajat din echipa proprie.

Planul de Inducție

50

Atelier per echipă

Managerii vor scrie un plan de inducție cu noii veniți, cu KPI, obiective pe volum de activitate, apoi pe rezultate, instruiri și monitorizarea creșterii de abilități și cunoștințe, atitudine corectă.

Pauză pranz

60

 

catering

Energizer

10

exercițiu

Se va face o activitate de tip comunicare în echipă, pentru a intra în zona de lucru pentru curs

Performanță, KPI, Ob. SMART

60

Atelier exerci-ții, exemple

Exercițiu lucrativ de identificare de arii de performață, apoi indicatori, apoi de stabilire de obiective pe acei indicatori.

Cele patru discipline ale implementării

120

atelier

Se vor dezbate și clarifica cele patru discipline ale implementării și se va simula o ședință lunară de activitate: scurtă, concisă, clară, prioritizată, cu focus și motivatoare.

Feedback profesional AAR

20

workshop

Vor cunoaşte și exersa metoda de feedback profesional

After Action Review – învăţare după o acţiune – Plus şi Delta

Recapitulare zi

20

recapitulare

Fiecare manager va evidenția ce va aplica cu prioritate în comunicarea și conducerea echipei sale.

Ziua 2

 

9:00

17:00

 

 

Energizer

10

exercițiu

Se va face o activitate de tip comunicare în echipă, pentru a intra în zona de lucru pentru curs

Planificare și Organizare, pentru delegare

70

Atelier cu exerciții

Se vor exersa 10 metode de prioritizare a activităților, cu practică pe activitățile proprii: Pareto, metoda ABC, Sugestia de 25 de mii, Lista de făcut prioritzată, tehnica elefantului, Pomelo...

Pauza 1

15

 

 

Managementul timpului

80

atelier

Se vor identifica principalele activități consumatoare de timp și soluții de minimizare sau prioritizare: Pareto, Matricea Eisenhower, test individual

Planul de Acțiune

50

Atelier demo

Managerii vor scrie un plan de acțiune, împreună

Pauza de prânz

60

 

 

DLI/DPI Discuția lunară /periodică individuală

90

Atelier cu joc de rol demo și în triade

Vor cunoaște sau actualiza discuția inidividuală, cu fiecare angajat și vor participa la un joc de rol demonstrativ cu trainerul, apoi vor fi pe rând manager, angajat și observator. Scenarii din activitatea lor.

Recapitulare curs

30

joc

Fiecare cursant va evidenţia ce anume a invățat/ clarificat și va pune în practică

Evaluare curs

10

chestionar

Anexa chestionar evaluare trainer & curs

 TRAINER

Radu Nechita - specialist cu experiență vastă în formarea și dezvoltarea echipei. Este licențiat LIFO și Human Synergistics, practician, manager de dezvoltare din 1995, formează echipe de la zero pentru diverse organizații client, precum ING și CitiBank: 1999-2005, apoi trainer și coach antreprenorial.

Autor de cărți de succes în domeniul leadership-ului și vânzărilor: Vânzarea consultativă – 125 de tehnici, Către leadership prin management și Vânzarea consultativă 300 de tehnici și bune practici.

 TESTIMONIALE

Am avut ocazia sa colaboram in programul de instruire: "Coaching Managerial" pentru echipa de management a companiei noastre, FOERCH S.R.L., cu trainerul Radu Nechita, pe care-l recomand călduros pentru astfel de programe.

Liviu Sonea - Manager General - Foerch S.R.L.

În perioada iulie — septembrie 2015 angajatii ISPAL au participat la cursurile: “Tehnici si Abilitati de Vanzare”, “Tehnici de comunicare si negociere”, “Managementul echipei si delegare” si  “Pilula de Training”. Cursurile au fost sustinute de trainerul Radu Nechita pe care dorim sa-l recomandam pentru inaltul nivel de pregatire si profesionalism.

Cristina Elena Butnariu  Manager Resurse Umane - ISPAL S.R.L 

 INFORMAȚII & ÎNSCRIERI

0787271733


Au avut încredere în noi

Listă programe

DIVERSITATE ȘI INCLUZIUNE ÎN ORGANIZAȚIE / Curs online Diversitate si incluziune in organizatie Nou ! EXPERT ÎN EGALITATE DE ȘANSE / Curs autorizat Nou ! COMPETENȚE ANTREPRENORIALE / Curs autorizat Nou ! PLANIFICAREA & ORGANIZAREA ACTIVITĂȚILOR PROPRII ȘI ALE ECHIPEI / Training ON-LINE Nou ! STILIST EXTENSII GENE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC Începe! Instruire pentru lucrul la înălțime / Instruire pentru lucrul la înălțime Nou ! Responsabil Protectia Datelor cu Caracter Personal (DPO) / Curs specialitate Nou ! ADMINISTRATOR DE CONDOMINII(IMOBIL) / Curs Calificare ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC ASFALTATOR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC AGENT DE SECURITATE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC BARMAN / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC BRUTAR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat BUCĂTAR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat CADRU TEHNIC CU ATRIBUŢII ÎN DOMENIUL P.S.I. / Curs Perfecţionare CAMERISTĂ / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC COFETAR - PATISER / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat CONFECȚIONER ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC CURS PREGĂTIRE TEORETICĂ ÎN DOMENIUL GAZELOR NATURALE / Instalatori autorizaţi A.N.R.E(Examen-30 H) Începe! CURS PREGĂTIRE TEORETICĂ ÎN DOMENIUL GAZELOR NATURALE / Instalatori autorizaţi A.N.R.E (Prelungire-20 H) Începe! CURS PREGĂTIRE TEORETICĂ ÎN DOMENIUL GAZELOR NATURALE / Verificatori de proiecte /Experţi tehnici pentru obiectivele/sistemele din sectorul gazelor naturale CURS PREGĂTIRE TEORETICĂ ÎN DOMENIUL INSTALAŢIILOR ELECTRICE TEHNOLOGICE / Electricieni autorizaţi A.N.R.E Începe! CURS PREGĂTIRE TEORETICĂ ÎN DOMENIUL INSTALAŢIILOR ELECTRICE TEHNOLOGICE / Verificatori de proiecte/Experţi tehnici de calitate şi extrajudiciar în domeniul instalatiilor electrice DULGHER - TÂMPLAR - PARCHETAR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC ELECTRICIAN AUTO / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC ELEMENTE ESENTIALE IN VANZARI- CUM SA INTREBI SI CUM SA ASCULTI / Curs on-line Nou ! ELECTRICIAN ÎN INSTALAŢII ENERGETICE / Curs Calificare ELECTROMECANIC INSTALAȚII ȘI APARATURĂ DE BORD AERONAVE / Curs calificare EVALUATOR DE COMPETENŢE PROFESIONALE / Curs Perfecționare FIERAR - BETONIST / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat FORMATOR / Curs Perfecţionare FRIGOTEHNIST / Curs Calificare Începe! IGIENĂ / Program de instruire privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă Începe! INFIRMIER/Ă / Curs Iniţiere INFIRMIERĂ / Curs Calificare Începe! INFIRMIERĂ / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ÎNGRIJITOARE BĂTRÂNI LA DOMICILIU / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ÎNGRIJITOARE BOLNAVI LA DOMICILIU / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC ÎNGRIJITOARE COPII / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC INSPECTOR ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII ÎN MUNCĂ SSM (80H) / Curs Specializare INSTALATOR APĂ, CANAL / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat INSTALATOR INSTALAȚII TEHNICO-SANITARE ȘI DE GAZE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat INSTALATOR INSTALAŢII TEHNICO-SANITARE ŞI DE GAZE / Curs Calificare INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE / Curs Specializare INTELIGENTA EMOTIONALA / Curs on-line Nou ! LIMBA FRANCEZĂ SIMPLU ȘI REPEDE / Curs on-line LIMBA GERMANĂ SIMPLU ȘI REPEDE / Curs on-line LIMBA ITALIANĂ CURS INTENSIV / Curs on-line LĂCĂTUŞ MECANIC ÎNTREŢINERE ŞI REPARAŢII UNIVERSALE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat LĂCĂTUŞ CONSTRUCŢII, STRUCTURI AERONAVE / Curs Calificare LUCRĂTOR ÎN CREȘTEREA ANIMALELOR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC LUCRĂTOR FINISOR PENTRU CONSTRUCȚII / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC LUCRĂTOR ÎN CULTURA PLANTELOR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC LUCRĂTOR ÎN COMERȚ / Evaluare şi certificare competenţe profesionale MAISTRU CONSTRUCŢII CIVILE, INDUSTRIALE ŞI AGRICOLE / Curs Specializare MAISTRU ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCŢII / Curs Specializare MAISTRU INSTALATOR ÎN CONSTRUCŢII / Curs Specializare MANAGEMENTUL ACTIVITĂȚII ECHIPELOR / Training față în față/on-line Nou ! MAISTRU MECANIC / Curs Specializare MAȘINIST UTILAJE CALE ȘI TERASAMENTE / Curs Calificare MAȘINIST LA MAȘINI PENTRU TERASAMENTE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat MECANIC DE AERONAVE / Curs de calificare MONTATOR PEREŢI ŞI PLAFOANE DIN GHIPS CARTON / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat MOZAICAR FAIANŢAR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat MECANIC AUTO/MECANIC VULCANIZATOR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat MĂCELAR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC OPERATOR LA RECOLTAREA SI TOALETAREA ARBORILOR FORESTIERI - DRUJBIST / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC Operator la colectatul și manipulatul lemnului (TAFIST) / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare fara curs/ Program autorizat ANC OPERATOR LA MAŞINI UNELTE CU COMANDĂ NUMERICĂ (CNC) / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare/ Program autorizat ANC OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC / Certificat recunoscut internațional OSPĂTAR (CHELNER) VÂNZĂTOR ÎN UNITĂŢI DE ALIMENTAŢIE / Evaluare şi certificare competenţe profesionale OPERATOR LA MAŞINI CU COMANDĂ NUMERICĂ(CNC) / Curs Calificare PRIM-AJUTOR / Training PATISER / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC PROIECTANT DECORAŢIUNI INTERIOARE / Curs Calificare RECEPTIONER DE HOTEL / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat Relatia cu superiorul / Curs on-line Nou ! RESPONSABIL GESTIUNEA DEŞEURILOR / Curs on-line PAVATOR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC STIVUITORIST (FĂRĂ ISCIR) / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat SUDOR ELECTRIC / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat TÂMPLAR UNIVERSAL / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat TEHNICIAN CADASTRU FUNCIAR - TOPOGRAF / Curs Calificare TEHNICIAN DRUMURI ŞI PODURI / Curs Calificare TEHNICIAN ELECTROMECANIC / Curs Calificare Începe! TEHNICIAN ÎN CONSTRUCŢII ŞI LUCRĂRI PUBLICE / Curs Calificare Începe! Tehnician in industria alimentara / Curs on-line TEHNICIAN ÎN INSTALAŢII ELECTRICE / Curs Calificare Începe! TEHNICIAN INSTALATOR PENTRU CONSTRUCŢII / Curs Calificare TEHNICIAN PRESTATII VEHICULE / Curs specializare TEHNICIAN TEHNOLOG MECANIC / Curs Calificare TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC TINICHIGIU VOPSITOR AUTO / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC ZIDAR - PIETRAR - TENCUITOR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat TRACTORIST / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC ZUGRAV - IPSOSAR - TAPETAR - VOPSITOR / CALIFICARE obținută pe baza experienței, prin evaluare / Program autorizat ANC
  • JOOBLE
  • Academia Beauty
  • eCalificat
  • CPDE
  • ISO90001
  • ISO 14001
  • Scoala de maistri
  • ANC
  • APFFPR